Ridser i lakken!

Musikhistorie for en person

En autobiografi, der hylder både tiden og al den fantastiske rockmusik fra halvfjerdserne og firserne, som desværre ikke findes mere. Bogens begejstring holder sig ikke kun til de ”rigtige” bands som Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath og Pink Floyd. Næh, nej, for der er såmænd også stor applaus til alt fra de tidlige heavyorkestre som Saxon, Iron Maiden over Sex Pistols til Puddelrockerne Whitesnake og hårdrockerne Rainbow. Samt selvfølgelig alt det midt imellem.

 

Det skrivetekniske greb er simpelt. Skrevet i datid men set i nutid med de øjne og den viden, jeg havde dengang. Dertil

tilsat krydderi af anekdotiske fortællinger om opvæksten i provinsen og tidens større spørgsmål. Bogen er rigt illustreret

med pladecovers og rockfotografen Jørgen Angels smukke sort/hvide billeder.

 

Ridser i lakken udkommer i foråret 2018.                                                                                Klik her for presse og anmeldelser

 

                                                                                                                                                      Klik her for lektør udtalelse

 

Farvel

Hvor går man hen, når man går i sort

Hvad sker der når man rammes af en depression? Hvor går man hen,  når man går i sort? I hundene, til lægen, eller bare i opløsning? Medierne beskæftiger sig mere og mere med emnet, da antallet af danskere med diagnosen er stødt stigende. Artikler om alt fra lykkepiller  til statistik og samtaleterapi fylder spalterne. Men bag al teori og medicin, hvad er det så egentligt der sker med det enkelte menneske? Inde i hovedet? Og ude i livet?

 

Dette er en øjenvidneberetning fra den indre slagmark. Et forsøg på at sætte ord på følelserne, og billeder på sindets mørkere sider. Ikke hverken medicinsk, videnskabeligt, eller kvantitativt korrekt, men et dybtfølt og personligt bud på et enkelt menneskes rutchetur igennem alle depressionens mange faser.

 

At tage livtag med en depression er svært. Og bliver endnu sværere, når man i situationen ikke kan forklare sine nærmeste hvordan man inderst inde går rundt og har det. Forklare, hvad det vil sige, og hvorfor man agerer som man gør.

 

Det overvejes at genudgive Farvel i løbet af 2018.

 

Klik her for presse og anmeldelser

 

Klik her for lektør udtalelse

 

© Copenhagen Bookmakers 2019

Bøger      Forlaget      Kontakt      Presse      Køb nu